Home » Blog » De beste indoor cycling playlists op Spotify

De beste indoor cycling playlists op Spotify

indoor cycling playlists op Spotify

Heb jij een indoor fiets thuis staan en ben je op zoek naar indoor cycling en indoor cycling muziek? Of zelfs indoor cycling muziek met instructies? Wij zijn op zoek gegaan naar verschillende plekken waar je (gratis) muzieklijsten kan beluisteren. Wanneer je op zoek bent naar een indoor cycling playlist kan je namelijk op verschillende plekken terecht, denk daarbij aan YouTube of Spotify. Lees nu snel onze blog met de beste indoor cycling playlists op Spotify.

Wat is Spotify?

Via Spotify kan je gratis (of betaald) muziek beluisteren. Kies je voor de gratis versie van Spotify? Dan kan je alleen muziek beluisteren met advertenties. Wanneer je een playlist aan het luisteren bent kan je de muziek wel makkelijk even op pauze zetten. Je kan er ook voor kiezen om Spotify Premium te nemen. Je kan dan 3 maanden gratis gebruik maken van Spotify Premium en daarna betaal je per maand €9,99. Het voordeel van Spotify Premium is dat je geen advertenties te zien krijgt en dat je zelf makkelijk playlists kan maken en kan beluisteren.

Zo vind je de beste indoor cycling playlists op Spotify

Op Spotify vind je verschillende indoor cycling playlists. Handig wanneer je geen zin of tijd hebt om zelf een playlist in elkaar te zetten. Wij hebben verschillende playlists bekeken en er een korte beschrijving bij gezet. Zo waren wij benieuwd of er ook indoor cycling muziek was met een bepaald thema, een bepaald genre en of er muzieklijsten waren voor sprint of interval “lessen”.

Indoor cycling music 2020 Spotify

Ben jij op zoek naar een lijst met indoor cycling muziek met de nieuwste top 40 nummers uit 2020? Dan is de onderstaande lijst echt wat voor jou. De lijst bevat maar liefst 179 nummers! Goed voor meerdere uurtjes op de indoor fiets dus. Nummers met verschillende intensiteiten wisselen elkaar af.

Rocycle playlists

Ken je de Rocycle lessen al? Deze speciale indoor cycling lesen zijn mateloos populair in Nederland en in het buitenland. Rocycle heeft ook een eigen kanaal op Spotify waar je verschillende playlists kan beluisteren. Je vind hier ook lijsten met een eigen thema, denk daarbij aan “The best of 2019”, “summer strong” en een speciale “(p)ride” lijst.

nv-author-image

Indoorfiets.nl vergelijkt, bekijkt en geeft informatie over fitness fietsen, sprinter fietsen en indoor cycling bikes. Veel mensen zouden dit als "Spinning" of "Spinningfiets" betitelen. Dit is echter een geregistreerd merk, waardoor het op deze website 'gewoon' in het Nederlands indoor fiets heet! ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *