Home » Blog » Decathlon indoor fietsen én workshops

Decathlon indoor fietsen én workshops

Decathlon Indoor Fietsen

Bij de Decathlon kan je terecht voor het kopen van een indoor fiets. Vaak als je een winkel bezoekt kan je deze Decathlon indoor fietsen ook uitproberen in de winkel. Fijn dat je van tevoren weet wat je koopt! Wij kwamen er ook achter dat je verschillende workshops kan volgen bij de Decathlon om jouw eigen hometrainer of indoor fiets goed te kunnen onderhouden.

Proform indoor fiets

Op dit moment vind je, als je zoekt op indoor fiets of indoor fietsen, alleen de Proform indoor fiets op de Decathlon website. De Proform Smart Power 10.0 is een indoor fiets die vooral ontworpen is voor gevorderde thuissporters. De prijs ligt misschien wat hoger dan andere indoor bikes of indoor fietsen maar je krijgt daar een stabielere en stillere fiets voor terug. Het vliegwiel zorgt ervoor dat je vloeiend kan trappen. De magneetweerstand (SMR) maakt de fiets stiller. Je kan 20 weerstandniveaus gebruiken die je digitaal kan bedienen. Op het grote LCD-scherm zie je gegevens zoals tijd, snelheid, calorieën, wattage en 20 verschillende programma’s (10 om af te vallen en 10 om je prestaties te kunnen verbeteren). Eventueel kan je de Proform Smart Power 10.0 ook koppelen aan de iFit Bluetooth. Je kan het stuur verstellen en de zadeldiepte en -hoogte. Het toestel weegt 55 kg en kan je makkelijk verplaatsen door de wieltjes.

Domyos Indoor Bike Biking 100

De Indoor Bike Biking 100 van Domyos is één van de nieuwste Decathlon indoor fietsen. Deze fiets is een stuk goedkoper dan de vorige fiets en is ontworpen voor een gemiddeld gebruik van 5 uur per week. Het gewicht van de Biking 100 is 43kg. Je kan hem makkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes. Deze indoor bike werkt met een kettingtransmissie en de weerstand met een leertje. De console geeft de tijd, afstand en snelheid aan. Het zadel is verstelbaar in de hoogte en diepte en het stuur is verstelbaar in de hoogte. De onderdelen op deze fiets zijn 10 jaar verkrijgbaar. Op het frame krijg je vijf jaar garantie en op de onderdelen en werkuren 2 jaar.

Workshops Decathlon

Bij toeval kwamen wij erachter dat je voor het onderhoud van Decathlon indoor fietsen en hometrainers verschillende (betaalde) workshops kan volgen. Zo kan je leren hoe je zelf je indoor bike kan onderhouden.

nv-author-image

Indoorfiets.nl vergelijkt, bekijkt en geeft informatie over fitness fietsen, sprinter fietsen en indoor cycling bikes. Veel mensen zouden dit als "Spinning" of "Spinningfiets" betitelen. Dit is echter een geregistreerd merk, waardoor het op deze website 'gewoon' in het Nederlands indoor fiets heet! ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *