Home » Blog » Indoor fiets huren: Prijzen, soorten en websites

Indoor fiets huren: Prijzen, soorten en websites

indoor fiets huren

De aanschaf van een indoor fiets kan best duur zijn. Zeker wanneer je een indoor fiets wilt kopen van een goede kwaliteit heb je al snel te maken met stijgende prijzen. Een goede oplossing zou het huren van een indoor fiets kunnen zijn. Wanneer het bevalt om zo’n indoor fiets in huis te hebben kan je er altijd nog voor kiezen om een indoor fiets te kopen. Een indoor fiets huren? Lees hier alles over de prijzen, soorten en de websites van de verhuurbedrijven.

Een indoor fiets huren

Er zijn veel verschillende websites die een indoor fiets te huur aanbieden. Maar waar moet je nou op letten bij het huren van een indoorbike? Welke merken zijn er, wat zijn de prijzen en welke webwinkels bieden indoor fietsen aan voor huur? Wij hebben dit allemaal op een rijtje gezet en vergeleken.

Indoor fiets huren Fitnessapparatuur

Via de website fitnessapparatuur.nl kan je verschillende fitnessapparaten huren. Je vind hier bijvoorbeeld crosstrainers, hometrainers, ligfietsen, loopbanden, roeitrainers en steppers. De prijzen van de huur van de indoor fietsen hangt af van de soort indoor fiets die je huurt. Er zijn momenteel 7 verschillende indoor fietsen beschikbaar. Voor de goedkoopste fiets betaal je per week vanaf €7,25 en voor het duurste model betaal je per week vanaf €14,38. Je hebt onder andere indoor fietsen van de merken Lemond Revmaster, Star Trac, Schwinn, Museeuw en Body Bike.

Fitness-rent

Ook bij fitness-rent kan je allerlei verschillende fitnessapparaten huren. Naast indoorbikes, crosstrainers, loopbanden, roeitrainers vind je hier ook trilplaten en krachtstations. Er zijn drie verschillende indoorfietsen die je kunt huren, alle drie van het merk Taurus. Voor het goedkoopste model betaal je €79,50 per maand en voor het duurste model betaal je €128,50 per maand.

Een indoor fiets kopen

Wil je toch liever een indoor fiets kopen? Dan kan je een kijkje nemen bij de onderstaande indoorbikes. Indoor fietsen zijn er in verschillende prijssegmenten. Er is voor (bijna) ieder budget wel een geschikte indoorbike verkrijgbaar. Kijk en vergelijk en kom erachter welk merk jouw merk wordt!

nv-author-image

Indoorfiets.nl vergelijkt, bekijkt en geeft informatie over fitness fietsen, sprinter fietsen en indoor cycling bikes. Veel mensen zouden dit als "Spinning" of "Spinningfiets" betitelen. Dit is echter een geregistreerd merk, waardoor het op deze website 'gewoon' in het Nederlands indoor fiets heet! ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *