Home » Blog » Indoor fietsen kopen bij de Blokker

Indoor fietsen kopen bij de Blokker

Indoor fietsen Blokker

Waarschijnlijk is de Blokker niet de eerste winkel waar je aan denkt wanneer je een indoor fiets wilt gaan kopen. Maar naast keukenmachines, interieuraccessoires en schoonmaakproducten heeft de Blokker ook een grote collectie met fitnessartikelen. Hiervoor werken ze samen met verschillende verkooppartners. Hierbij kan je denken aan fitnessapparaten, hometrainers, gewichten en fitnessmaterialen. En je kan verschillende indoor fietsen kopen bij de Blokker.

Indoor fietsen kopen bij de Blokker: Merken

Blokker heeft verschillende merken indoor fietsen in de collectie. Er zijn indoor fietsen verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. De prijzen beginnen bij €439,- en lopen op tot €1750,-. In deze blog kijken we ook naar de verschillen tussen de indoor fietsen. Hieronder vind je de lijst met de merken indoor fietsen die verkrijgbaar zijn bij de Blokker.

  • BH Fitness
  • Schwinn
  • Toorx
  • Finnlo

Indoor fiets in de lagere prijsklasse

Bekijk de BH Fitness SB1.4 | Blokker |

Er is één indoor fiets bij de Blokker verkrijgbaar in de lagere prijsklasse. Dit is de BH Fitness SB1.4 Indoor fiets. Voor deze fiets betaal je €439,-. Bij deze indoor fiets kan je het zadel en stuur verstellen zodat je in de juiste fietshouding zit. Op het display kan je gegevens bekijken zoals RPM, tijd, afstand en hartslag. Deze fiets is geschikt voor personen tot en met 110 kg. Het vliegwiel heeft een gewicht van 18 kg.

Middenklasse indoor fietsen

Bekijk de Blokker indoor fietsen | Schwinn IC7 | BH Helios | Toorx SRX-100

In de middenklasse vind je drie verschillende indoor fietsen. Deze middenklasse fietsen zijn geschikt voor intensief thuisgebruik, denk hierbij aan 7 tot 20 uur fietsen per week. Alle drie de indoor fietsen kan je makkelijk verstellen, je kan het stuur en zadel hoger of lager zetten en horizontaal verstellen. De prijzen van deze fietsen beginnen bij €720,90 en lopen tot €800,90. De indoor fietsen beschikken allemaal over een scherm waar je tijdens het fietsen gegevens op kan zien. Bij de Schwinn IC7 kan je makkelijk een tablet of telefoon op een houder plaatsen. De BH Helios fiets heeft een speciale aandrijving die stil en onderhoudsvrij is. Het vliegwiel van de Toorx SRX-100 is maar liefst 26 kg zwaar. Een zwaarder vliegwiel zorgt ervoor dat de indoor fiets stabiel is en dat de weerstand die je in kan stellen hoger is.

Topklasse indoor fietsen kopen bij de Blokker

Bij de Blokker zijn er maar liefst 6 topklasse indoor fietsen verkrijgbaar. Deze lopen qua prijs van €999,- tot €1750,-. Ook deze fietsen zijn geschikt voor intensief thuisgebruik. Vaak kan je deze indoor fietsen ook via een ingebouwd Bluetooth-systeem koppelen aan verschillende fitnessapps. De computers op deze indoor fietsen beschikken vaak over verschillende trainingsprogramma’s die je kunt volgen. Een van de meest populaire modellen in de topklasse is de Finnlo Maximum Speed Bike Pro.

nv-author-image

Indoorfiets.nl vergelijkt, bekijkt en geeft informatie over fitness fietsen, sprinter fietsen en indoor cycling bikes. Veel mensen zouden dit als "Spinning" of "Spinningfiets" betitelen. Dit is echter een geregistreerd merk, waardoor het op deze website 'gewoon' in het Nederlands indoor fiets heet! ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *