Home » Blog » Indoor fietsen met Zwift koppeling

Indoor fietsen met Zwift koppeling

Indoor fietskleding kopen

Als wielrenner of triatleet is de kans groot dat je op zoek bent naar een indoor fiets die je kan koppelen aan Zwift. Gelukkig zijn er ook een aantal fitness bikes verkrijgbaar die je aan Zwift kan koppelen zodat je gericht kan trainen en trainingen kan blijven monitoren. Wij hebben de verschillende indoor fietsen met Zwift koppeling op een rij gezet.

Indoor fietsen met Zwift koppeling

Hieronder vind je een lijst van indoor fietsen met Zwift koppeling. Met Zwift kan je binnenshuis interactieve (fiets-)trainingen doen. Zeker in deze tijd is Zwift erg populair. Er worden zelfs virtuele wedstrijden georganiseerd waar profs aan meedoen. Ook wanneer het buiten stroomt van de regen kan je lekker binnen blijven om te trainen. Via WattCycling kan je zelfs on-demand fietstrainingen volgen via Zwift. Hier train je met behulp van wattages.

Senz Sports S5000

Van het Nederlandse sportmerk Senz Sports vind je de Senz Sports S5000 indoor fiets die je kan koppelen aan Zwift. Deze indoor fiets is afgeprijsd van €1099,- naar €699,-. Je kan deze indoor fiets koppelen aan Zwift doordat de fiets uitgerust is met een Bluetooth ontvanger. Via bluetooth kan je hem onder andere koppelen aan je tablet of smartphone. Je kan ook het wattage aflezen dat je trapt. Er zijn meerdere gebruikers die problemen melden over de Senz Sports S5000 in combinatie met Zwift. Maak dus goede afspraken met de aanbieder voordat je deze indoor fiets aanschaft.

Schwinn IC8i

Ook met de Schwinn IC8i kan je via bluetooth verbinding maken met Zwift via een smartphone of tablet. Je zou hem kunnen koppelen aan andere apps zoals Ridesocial. Deze fitness bike heeft een XL triathlonstuur waardoor ook triatleten kunnen trainen in de juiste houding. Omdat je in deze aerodynamische houding net wat andere spieren aanspreekt is het fijn dat je ook ’s winters binnen in deze houding kan trainen. Op het mediarek kan je bijvoorbeeld een tablet kwijt.

Wahoo Kickr Bike

De Wahoo Kickr Bike is de indoor fiets waar iedere binnensporter, wielrenner en triatleet van gaat kwijlen. Misschien wel de beste van alle indoor fietsen met Zwift koppeling. Je kan deze indoor fiets koppelen aan een Wahoo Elemnt fietscomputer of aan je pc, tablet of smartphone. Naast dat je dus Zwift kan gebruiken heeft deze luxe indoor fiets veel meer voordelen. Er zit een echt racefietsstuur en -zadel op waardoor je dezelfde houding aan kan nemen als op de weg. Ook kan je op het stuur een triathlonstuur kwijt, voor de triatleten onder ons.

nv-author-image

Indoorfiets.nl vergelijkt, bekijkt en geeft informatie over fitness fietsen, sprinter fietsen en indoor cycling bikes. Veel mensen zouden dit als "Spinning" of "Spinningfiets" betitelen. Dit is echter een geregistreerd merk, waardoor het op deze website 'gewoon' in het Nederlands indoor fiets heet! ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *