Home » Blog » NOHrD indoor fiets: Stijlvol en voorzien van geavanceerde functies

NOHrD indoor fiets: Stijlvol en voorzien van geavanceerde functies

NOHrD indoor fiets

Ben jij op zoek naar een mooie indoor fiets waar je niet alleen lekker op kan trainen maar die ook niet zou misstaan in het interieur? Bekijk dan de NOHrD indoor fiets eens! Het merk NOHrD heeft verschillende (prachtige) fitnessapparaten in zijn assortiment zoals de NOHrD loopband. Al deze fitnessapparaten hebben houten details en een strak en bijzonder design. De indoor fiets beschikt ook nog eens over meerdere geavanceerde functies.

Verschillende kleuren

De indoor fiets is gemaakt van een combinatie van sterk staal en massief hout. Deze sterke combinatie maakt dat de indoor fiets belastbaar is tot maar liefst 200 kg. Dit is een enorm zware belasting die de indoor fiets aankan vergeleken met andere indoor fietsen. De indoor fiets zelf weegt 55 kg. Door de wieltjes aan de onderkant van de fiets kan je de fiets wel makkelijk verplaatsen in huis. Het vliegwiel heeft een gewicht van 5,5 kg.

De NOHrD indoor fiets verstellen

Je kan de NOHrD indoor fiets op verschillende manieren verstellen zodat je zeker weet dat je de juiste houding aan kan nemen tijdens het fietsen. De stuurgreep is verstelbaar. Het zadel kan je hoger of lager zetten en ook meer naar voren of naar achteren.

Een hometrainer of een indoor fiets?

De NOHrD indoor fiets lijkt nog het meest op een combinatie tussen een indoor fiets en een hometrainer. Je kan de fiets op verschillende manieren verstellen. Je kan een sportieve houding aannemen op de fiets die lijkt op de houding die je zou hebben op een toerfiets. Een houding aannemen zoals op een racefiets wordt echter een stuk lastiger.

De NOHrD indoor fiets kopen

Er zijn verschillende webwinkels waar je de NOHrD indoor fietsen kan kopen. Wij hebben de verschillende aanbieders hieronder op een rijtje gezet.

Meerdere redenen waarom je de NOHrD indoor fiets wilt hebben

Op het stuur vind je een tablethouder waar je een tablet of een telefoon in kan zetten. Hierdoor kan je tijdens het fietsen gebruik maken van verschillende apps zoals de NOHrD bike app. Met een bluetooth verbinding kan je deze koppelen aan de NOHrD indoor fiets. Handig want zo kan je de gegevens zoals snelheid, tijd en afstand bijhouden en zelfs een interactieve route volgen. Met de magnetische weerstand kan je het fietsen zo zwaar maken als je zelf wilt. Bepaal zelf hoeveel kracht je op de pedalen zet.

Werken op de indoor fiets

Ben jij op zoek naar een fitnessapparaat waar je tegelijkertijd kan werken aan een betere conditie en een strakker lijf én waar je jouw laptopwerk op kan uitvoeren of op kan studeren? Dan is deze indoor fiets ook ideaal voor jou. Er zijn namelijk speciale werkbladen verkrijgbaar die je kan bevestigen op de fiets. Hier kan je een laptop of boek op leggen zodat je tijdens het werken kan bewegen.

nv-author-image

Indoorfiets.nl vergelijkt, bekijkt en geeft informatie over fitness fietsen, sprinter fietsen en indoor cycling bikes. Veel mensen zouden dit als "Spinning" of "Spinningfiets" betitelen. Dit is echter een geregistreerd merk, waardoor het op deze website 'gewoon' in het Nederlands indoor fiets heet! ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *