Home » Blog » The Trip: Les Mills nieuwste indoor cycling workout

The Trip: Les Mills nieuwste indoor cycling workout

Les Mills indoor cycling lessen

Wanneer je groepslessen volgt op de sportschool ken je Les Mills waarschijnlijk wel van lessen zoals Bodypump, Bodycombat en Bodybalance. Ook heeft Les Mills enkele indoor cycling workouts. Eén van de nieuwste indoor cycling workouts is The Trip van Les Mills. Een les die je ook thuis online via Les Mills On Demand kan volgen wanneer je in het bezit bent van een indoor fiets.

Wat is Les Mills?

Les Mills International is een wereldwijd bekend fitnessclubbedrijf. Op sportscholen over de hele wereld worden er Les Mills workouts gegeven. Ook is er nu Les Mills On Demand. Betaal maandelijks 14,95, 3 maandelijks 39,95 en jaarlijks 119,- om thuis meer dan 800 workouts, 13 fitnessprogramma’s en exclusieve online workouts te kunnen volgen. Het is ook mogelijk om Les Mills On Demand eerst twee weken gratis uit te proberen. In veel sportscholen kan je nu ook virtuele lessen volgen zonder groepsdocent. Het voordeel hiervan is dat je de hele dag door mee kan doen aan “groepslessen” waar er normaal alleen in de ochtend en avond groepslessen zijn.

Welke fitnessprogramma’s zijn er nu van Les Mills?

Er zijn nu veel verschillende Les Mills programma’s die je kan volgen op verschillende plekken in het land. Ook zijn er meerdere jeugdlessen voor 2 t/m 16 jaar. Deze lessen worden ook wel Born to Move genoemd. Bekijk hieronder de fitnessprogramma’s van Les Mills:

 • Bodypump
 • Bodycombat
 • Bodybalance
 • Bodyattack
 • SH’Bam
 • Bodyjam
 • Bodystep
 • CXWORX
 • Les Mills Sprint
 • Les Mills Grit Strength
 • Les Mills Grit Plyo
 • Les Mills Grit Cardio
 • RPM
 • The Trip
 • Les Mills Barre
 • Les Mills Tone

Indoor cycling/indoor cycling workouts

Er zijn verschillende indoor cycling workouts van Les Mills. Dit zijn RPM, Les Mills sprint en The Trip. RPM is de originele indoor cycling les. Je fietst in deze les op muziek. In de les zitten beklimmingen en sprints. Je kan zelf de weerstand en intensiteit bepalen doordat je zelf de weerstandsknop kan bedienen. Tijdens deze les zitten er stukjes tussen dat je op de pedalen moet staan, dat de snelheid wordt verhoogd en verminderd, dat de handposities worden veranderd en dat je de weerstand zwaarder en lichter moet zetten. Les Mills sprint is een korte high intensity workout (HIIT) van 30 minuten. Deze workout is vergelijkbaar met een RPM les alleen dan korter en intensiever.

The Trip: Les Mills nieuwste indoor cycling workout

De nieuwste indoor cycling workout van Les Mills is The Trip. Deze lessen zijn bij een beperkt aantal sportscholen te volgen. In Nederland kan je een les volgen bij Cycle Dome. Tijdens een The Trip les zie je op een groot scherm (vergelijkbaar met een bioscoopscherm) een fantasieomgeving waar je doorheen fietst. Zo’n les is een ware ervaring. Tip: Koop een beamer en neem een abonnement op Les Mills on Demand. ?

The Trip: De nieuwe indoor cycling workout van Les Mills

De nieuwste indoor cycling workout van Les Mills is The Trip. Deze lessen zijn bij een beperkt aantal sportscholen te volgen. In Nederland kan je een les volgen bij Cycle Dome. Tijdens een The Trip les zie je op een groot scherm (vergelijkbaar met een bioscoopscherm) een fantasieomgeving waar je doorheen fietst. Zo’n les is een ware ervaring.

Veelgestelde vragen

Een aantal vragen en antwoorden over Les Mills in het algemeen.

Kan je Les Mills lessen thuis volgen?

Het is zeker mogelijk om Les Mills lessen thuis te volgen. Met Les Mills On Demand kan je meer dan 800 lessen online bekijken. Iedere maand komen er weer nieuwe lessen bij. Met een indoor fiets kan je ook lessen als sprint, RPM en The Trip volgen.

Welke indoor cycling lessen biedt Les Mills aan?

Les Mills biedt meerdere indoor cycling lessen. De klassieke indoor cycling les is de RPM les. Ook bestaat er een HIIT training genaamd Les Mills Sprint. Verder is er The Trip van Les Mills. Hier bekijk je op een groot scherm een ‘route’ door een fantasiewereld.

Hoeveel calorieën verbrand je met indoor cycling?

Gemiddeld kan je tijdens een cardiotraining zoals indoor cycling maar liefst 400-600 kcal per uur verbranden! Dit maakt het een ideale workout voor iedereen die vet wil verliezen en in shape wil blijven.

Waar kan je Les Mills lessen volgen?

Er zijn veel verschillende sportscholen en clubs in Nederland waar je Les Mills lessen kan volgen. Er zijn echter nog niet veel plekken waar je The Trip lessen kan volgen in Nederland.

nv-author-image

Indoorfiets.nl vergelijkt, bekijkt en geeft informatie over fitness fietsen, sprinter fietsen en indoor cycling bikes. Veel mensen zouden dit als "Spinning" of "Spinningfiets" betitelen. Dit is echter een geregistreerd merk, waardoor het op deze website 'gewoon' in het Nederlands indoor fiets heet! ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.